marți, 17 august 2010

Copii copii .....si haine rele.

O chestie m-a deranjat pe mine de mai de mult . Ii foarte stresant pentru ca este prezent la fete de la 5-10 ani pana la batrane de 120 de ani care abia se pot misca.
Nu stiu daca v-ati dat seama despre ce este vorba si de ce poate sa fie atat de stresant.
Cand eram mai mic si nu umblam la fete ca imi era frica ca poate ma musca una ...si normal mai bine umblam cu tati si cu mami la biserica. In fiecare duminica inainte de a intra in biserica auzeam ...."iar mi-o futut sandalele, bocancii, cizmele etc. picioru".
Dupa ce am crescut si eu un pic am inceput sa umblu noaptea prin oras si sa ma duc la party-uri desigur . Daca mergeam cu baieti era ceva de genu "Ba ma imbat si prima fata care vine la mine......'
Daca erau langa noi inca 4-5 fete in timpul mersului puteam sa aud chestii de genu ...."Vai ce cizme trendy ai! Si ce bine i-ti sta cu ei ! Da de unde le ai? Si cat o fost? " si dupa chestia asta dupa ce afli ca aia tocmai umbla cu cizme de 5 millioane si is cumparate din Iulius Mall de trei zile si i-a cautat saraca timp de 5 ore vine faza bine stiuta de toti ....da da imediat trebuie sa mi-le dau jos pt. ca nu pot umbla cu ei ca mi-o futut deja picioru si imi curge sangele.
Da de ce plm mea umblati toti la shopping si stati acolo zile intregi? Daca tot va luati incaltaminte naspa mai bine umblati fara ei ....o sa aveti bani mai multi si desigur nu o sa fie plin de sange picioru atunci cand intrii in casa prietenului si el saracu fix atunci vrea sa fie un pic mai romantic iti da jos incaltamintea ....."Tu de ce nu mi-ai spus ca esti pe rosu?"

2 comentarii:

kid4ever spunea...

asta e chiar amuzanta :))

Moment Of Truth spunea...

that's funny:)) "Tu de ce nu mi-ai zis ca esti pe rosu?!"