luni, 9 aprilie 2012

BuCuReStI

    Am fost acum cateva zile cu Rehab Nation in Bucuresti .
    Ei s-au dus sa cante. Eu pentru a vedea orasul, si alte chestii interesante....aaaa si desigur pentru concert;))
    Orasul daca e sa comparam cu Cluj (Kolozsvar) e un cacat mare . Nu am gasit nimic de vizitat prin zona , nu am gasit un restaurant normal, unde un student ar putea manca in conditii normale. Nu cautam mancare foarte sofistica ...doar o ciorba de burta buna sa nu fiu atat de mahmur ....da nu era :(
    Concertu era ok. Singura chestie care ma intristat era faptul ca a fost putina lume pe acolo . Asteptarile erau un pic mai mari in legatura cu oameni care o sa vina la concert.
    Am fost intr-o zi intr-un bar sa bem o bere. Localu respectiv era ceva de genu (impinge tava). Am hotarat sa ramanem la bere pentru ca era un miros groaznic inauntru . Dupa ce ne-am terminat prima bere ...apare un tigan care nea cerut o tigara.
     -Buna ziua ...Nu aveti cumva o tigara , acum am iesit din penitenciar si nu am avut timp sa imi cumpar tigari .
Normal ca i-am dat o tigara . Tiganu fericit se intoarce la masa cantand ....
     -Pusca si cureau lata .....Ce fecior eram eu odata
    Nu stiu daca ii funny sau nu chestia asta ...da mie mi sa parut foarte funny . Adica sa auzi de la un baiat despre care stii ca a fost in penitenciar chestia ..." Ce fecior eram eu odata" ....pana cand nu o ajuns curva cuiva:P.
    Dupa ce am baut berile am pornit la drum prin centru si am dat de ...Partidul crestin democrat ...sau ce dracu era....(Partidul lui Jiji). Va spun chestia asta pentru ca ...cladirea respectiva ma ajutat enorm de mult cand dimineata pe la 5 m-am ratacit mort de beat prin oras. Cred ca atunci am simtit ca si jiji o facut ceva pentru mine . Cum am dat de cladirea asta deja stiam unde is, si in ce parte trebuie sa iau sa ajung acolo unde eram cazat.
   Am ajuns acasa cu bine . Acum astept urmatorul concert ...inca nu stiu in ce oras va fi .


Niciun comentariu: