miercuri, 30 iunie 2010

CRESTE TVA

"Nu pot decat sa spun - in sfarsit. Din punctul meu de vedere Guvernul s-a zbatut un an incercand sa amane inevitabilul. Intr-o lume ideala, TVA ar fi crescut in 2007 si pana in 2009 s-ar fi recunoscut toate pierderile, pentru ca din 2010 macar sa oprim scaderea, scrie Mihai Marcu pe blogul sau.

Cresterea TVA nu este nici pe departe dezastrul anuntat de corul de bocitoare din presa/TV. Suntem amenintati cu cresteri monstruoase de inflatie, cu exodul in masa al afacerilor si alte grozavii.

Da, va exista o cocoasa a inflatiei in iulie-august si atat, iar preturile vor creste cu mai putin de 5 puncte procentuale, daca guvernul/BNR nu vor face greseli majore de finantare a deficitului. Veniturile in scadere si puterea redusa de cumparare vor tine preturile sub control; vanzatorii sunt liberi sa creasca preturile cu 20% pe timp de criza, la fel cum sunt liberi sa dea faliment."(Hotnews.ro)

Multumim frumos ca suntem liberi sa dam faliment:))
Trebuie sa ma las de fumat si de baut ca asa nu se mai poate :-j deci pana acum din 15 Ron am cumparat 1 pachet de tigari si 1 bere :( putin dar era ok pentru o zii ....da acum nu cred ca i-mi v-a ajunge 15 ron :( trist.
Bine ca in alte tari au ridicat deja tva-u numa la noi o asteptat momentu pana se scad salariile cu 25% si dupa aia sa urce TVA-u cu 5% bravo ma asa se face....numa problema e ca noi din ce plm traim ? Imediat ajungem si noi ca aia din Africa sa mancam un mar (ca banane nu avem) pe luna si de craciun sa primim o paine intrega :-j .
Asta este eu incerc sa i-mi termin postu asta pentru ca numa ma enervez pe vecinu meu care ii Emil Boc cel jupan.
A si inca o chestie daca tot vorbesc de Emilut jupanu .....cand o ajuns mare barosan prin parlament in Bucuresti , nu puteam veni acasa ca ma oprea ori politia ori mascatii fix in fata blocului ca astia stateau acolo in masina in parcarea platita de noi si pe cand sa gasesc si eu intrarea in bloc ca eram mort de beat aproape in fiecare seara numa auzeam ca tiiiiiiiiiiiiit tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
--Baiatu unde mergi...?
--La mata:-j
Vroiam sa ma culc si eu linistit si astia isi aparau patria si conducatoru ala de cacat Bine ca acum nu ma deranjeaza politia ca cred ca s-o mutat astia de aici ca amu au si ei bani nu ca pe vremea cand o coborat de pe munte cu oile....


Vezi mai multe video din Divertisment

Vezi mai multe video din Politica
Yes but you know aviara gripa:))) cum poti sa fii atat de prost:)) ba Emile tu ai invatat engleza din perlele facute la bac de elevi?:))

2 comentarii:

Thor spunea...

=)))) nu ma... de cand o picat in cap atunci la nush ce televiziune ii asa :))

AdyK666 spunea...

A... si poate o avut si un pic de "aviara gripa" intre timp... :))