vineri, 4 iunie 2010

Romania=Cocalari

De mult mi s-a spus sa postez pe blog ce s-a intamplat in ziua aceea...dar nu prea am avut sa ce sa scriu mai mult despre intamplarea respectiva pentru ca eram atat de revoltat incat as fi scris maxim 4 cuvinte : Futa-i dumnezo de cocalari.
Intr-o zi am iesit (aproape in fiecare zi timp de jumatate de an) cu tovarasu meu in parc sa bem o bere si sa fumam o tigara ...ba si deodata apar 2 cocalari tare jupani asa de felul lor care incep sa strige dupa mine : (citez din sfanta scriptura a cocalarilor) BAAAAAAAAAAAA NU AI O FOARFECA?, dupa care pleca si noi ne-am continuat berea dupa care ne-am continuat drumu spre casa.

Ziua urmatoare ma hotarasc sa imi cumpar niste haine ...il sun pe tovarasu ca sa il intreb de unde pot sa imi iau niste haine asa mai simple si mai bune ....la care DUTE IN SPIDERS IN MALL ...tovarasu fiind roacker cu satana am crezut ca totusi o sa gasesc ceva bun daca nu cand ma intorc intru si in piata Marasti ca acolo sigur ca gasesc ....nah si ma pornesc spre IULIUS MALL si cobor fix langa stupul cocalarilor adica langa MALL. Cum cobor din autobus vine un cocalar si i-mi zise astfel : (citez din sfanta scriptura a cocalarilor) BAAAAAAAAAAAAAAAAA TI-A MURIT FRIZERU? La care mi-am continuat drumul spre stup... unde am eram foarte confuz pentru ca credeam ca sunt inconjurat de licurici...mai ales cand am ajuns la SPIDERS:-j . In final nu am gasit nimic si m-am intors spre casa dupa ce mi-am cumparat haine din Piata.

A trecut ceva timp dar intr-o zi ies cu prietena mea din birt si ma duc cu ea spre casa. Ajungem la mijlocul drumului unde stau la un semafor trei cocalari, ne oprim si noi la semafor la care cel mai jupan dintre cei trei o inceput sa vorbeasca cu mine ...adica singur (parinti m-au invatat sa nu vorbesc cu cocalari). Cocalaru s-a enervat si vine spre mine si se opreste in fata mea dupa care trage o flegma asa ca e jupan si ma intreba : BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DA TU CATI ANI AI...pot sa va spun ca am avut noroc ca nu am facut si cunostinta cu el . Trec strada si dupa un timp iar ii vad ca ne urmaresc si vor sa ma bata pe mine dar problema era ca dupa ce ma-au impins in tufis si inainte sa ma loveasca ajunge masina de politie care facea ture pe acolo si numa trebuia oprit ... dupa care am plecat spre casa.
Faza asta s-a intamplat la ora 5 6 dupamasa pe un drum principal unde umblau oameni multi au vazut ca pe mine vor sa ma bata 3 cocalari dar nimeni nu s-a bagat ...

Azi am hotarat sa postez aceste evenimente dupa ce am vazut urmatorul filmulet:

Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

Un comentariu:

Thor spunea...

ahaha! :)) Ba da ala ii SPRIDER... nu SPIDERS :)) se vede ca nu esti tru' =))