sâmbătă, 10 iulie 2010

Number one!


In primu rand cand ma uit la fata asta desteapa cum arata nici nu ma gandesc ca ar avea nevoie sa invete ceva din carti. Sa moara asa cum ii , numa sa nu ajunga si asta in parlament.
Dasul ii foarte funny la inceput de cele mai multe ori poti sa vezi asa ceva la scoala la un evenimet la care se si danseaza si deodata iti sar in fata 20 de copii: HAH dupa care urmeaza un dans tipic de handicapati de zici ca isi scutura cacatu de pe cur .
Saraca de ea ...asteapta sfarsitul saptamanii ca cineva s-o scoata la plimbare. Zici ca ii caine care sta in bloc :)) are voie sa iasa legat in lesa si maxim 5 6 minute odata:)). Desi pe asta nu as scoate la plimbare nici cu lesa:Psi NU IMI PASA DACA ITI PASA CA STAI TOATA ZIUA ACASA:)). Cred ca nici fericirea nu vrea sa fie una cu ea.
NU stiu ce scuze poti inventa tu adica da poate ca ai zis de 3 ori ca ti-o murit mata sau stiu eu ce dar faza ii ca nu pentru scuze te lasa acasa profesorii ci pentru ca inca se mira cat de beat o fost taicat-o cand a futut-o pe mata adica un om normal si treaz nu face asa ceva mai bine isi ejaculeaza copii pe perete asa cred eu.
Sfatul meu ramane in continuare acelas ....lasate de scoala ca oricum deja ai cred ca 16 ani si nu se vede ca te-o ajutat cu ceva....gandestete ce muschi iti faci pe santier carand boltari si asta doar intr-un an, si nici la sala nu trebuie sa mergi si daca lucrezi la un bloc atunci vei fii bronzata non-stop asa ca nici la solar nu merita sa iti dai banii....
Daca gasiti un job mai bun ....va rog sa o ajutati ca are nevoie saraca ca ii criza:P

2 comentarii:

AdyK666 spunea...

ma te cred ca ii greu in timpu sesiunii, da asculta altceva ca sa te relaxezi :)) ceva I want out sau orice, da' noh... daca tie asta iti place :)) faci ce vrei, nu-mi mai pasa :))

tobi spunea...

:))) ce? stilu oprisan?:))aaaaaa scuze iti las tie:P