marți, 22 iunie 2010

BIRTU EMA DIN CLUJ


Ema Terasa

Str. Potaissa 14

This bar is just down from the Retro hostel and the best one you will find in this quarter. It is known to be a hang-out for artists and writers. Most people will not speak English in Ema, though. Standing in front of the Retro one night, a friend and I were invited to Ema by a man who spoke no English. We spoke no Romanian at the time either, but it didn't matter. He bought us a drink and somehow we talked, though I'm not sure what was actually communicated. The walls are painted with the visages of famous Romanian authors, painters, and poets. To my surprise before leaving that night, I found out the man who invited us for a drink was a famous painter from Cluj, whose face was on the wall.

DA deci asta e reclama pentru faimosul Ema . Eu personal am fost acolo acum un an cred de vreo 3 ori ...in prima seara am stat la o masa cu inca 2 tovarasi de ai mei cu care am baut destul de mult dupa care apar 2 fetite care se asaza la masa cu noi si am inceput sa vorbim cu ele, dupa care aflu ca in EMA toata lumea se saluta chiar daca nu il cunosti pe omu respectiv de la masa...la care unu dintre noi 3 : AHA DECI DE AIA VENITI VOI AICI SA VORBEASCA SI CU VOI CINEVA SAU MACAR SA VA SALUTE:)) dupa care normal ca am ramas numai 3 ca fetele s-au suparat pe noi si au plecat:)).Atunci era ok in baru respectiv si ziua urmatoare am intrat iar cu un tovaras sa beau o bere .

Stam la o masa pe terasa linistiti si odata vad ca cineva arunca cu o sticla de bere spre usa si cade sticla fix langa piciorul meu....ok...dupa care iese omu din birt si pleaca undeva in 10 minute se intoarce intra in birt si ii taie gatu la tovarasu cu care inainte sa certat, dupa care iese din birt foarte relaxat si isi continua drumul spre casa:)) .

Am chemat salvarea repede dupa 20 de minute apare si salvarea ...coboara din masina relaxati si vin spre mine si ma intreaba ca ...DA CE S-A INTAMPLAT AICI ? DUTE DOAMNA VEZI CA ALA MOARE ACOLO SI TU STAI CU MINE LA POVESTI !! la care intra toti sa il ajute pe saracu om care era la pamant cu un tricou legat strans la gat sa nu ramana fara sange ....dupa aceea am plecat acasa .

Dupa 1 saptamana revin in EMA cu tovarasu sa bem o bere si apare un batranel acolo si inca cativa si ne cheama la masa lor si ne platesc cate o bere la fiecare ...a fost ok pana cand batranelu nu s-a imbatat. Am plecat la Wc sa ma golesc cand revin vad ca batranelu care statea fix in fata mea isi scoate puta din pantaloni si isi rezolva treaba pe scaunu meu si sub masa:)) .

Dupa faza asata nu m-am mai intors in Ema si nici nu cred ca o voi mai face in viitor:))...


2 comentarii:

13Kill13 spunea...

Trebuie sa ajung si eu pe-acolo neaparat :|

Thor spunea...

:)) tare tare... vrei sa zici ca ti-o parut rau dupa fetitele alea, care se credeau tru' :))
acum daca si in under s-a scumpit berea cred ca vom fi nevoiti sa merem in ema... poate se pisa pe tine careva, poate iti taie gatu, da' macar stii ca bei o bere ieftina :))