vineri, 25 iunie 2010

Michael Jackson

....Ma gandesc ca nu trebuie sa va povestesc cine a fost el, si ce a facut, si de ce, sau de ce nu ....etc...
Am hotarat sa postez ceva despre el, pentru ca acum de un an a murit saracu, si de atunci nu pot sa ma uit la TV ca tot despre M. J. e vorba peste tot chiar si la Pro Tv la CRAPPY HOUR apare cica nevasta oficiala a lui M.J. si aia deja are fanii si banii lui Michael pentru ca arata ca el si si-a facut vreo 13 operatii la nas si pentru asta toata lumea o iubeste si o admira ca pe M si cica stie sa danseze :-j, ok treaba lor ce fac da ii prea mult deja pentru mine .
Poate maine vom vedea la Stirile de la ora 5 pe Pro TV ca un baiat si-a omorat-o pe ma-sa, ca saraca nu o avut destul de multi bani pentru ai plati operatiile la copil sa arate si ala asa ca Michael.
Da inteleg ca a fost un om care a schimbat lucrurile in stilu respectiv si a fost mare bastan dar mai sunt si altii care is un pic mai mici ca de exemplu Slipknot ...si acolo a murit basistu ....da nu am aflat ca dupa ce a murit el cineva si-a pus masca pe cap asemanatoare basistului din Slipknot... sau multi altii care erau bastani dar dupa ce mor lumea uita de ei ... Sau macar trebuia sa puna pe MTV 1 ora de Slipknot, da nu de un an ne uitam la alcele 10 piese ale lui M.J. ....
O singura piesa imi place de la Michael Jackson....pentru un singur lucru imi place piesa asta ...ca il vad si il aud pe Slash.!?!

Astept pareri pro si contra ;)).

2 comentarii:

Anonim spunea...

date-n pla me

Anonim spunea...

ehhh....hai k nu se poate compara M.J. q Slipknot...sincer...M.J canta muzica pop ascultata de toata lumea, in timp ce Sliknot canta hardcore un gen de muzica care nu este ascultat decat de fanii acestui stil.Asta se vede si la vanzarile de albume....nu cred k Slipknot se apropie macar de numarul albumurilor vandute ale lui M.J....oricum muzica lui era ceva comun si in acelasi timp ceva nou deoarece a adus un stil nou in cultura muzicii din anii '80....dar sunt de acord q tine k s-a cam exagerat q piesele si emisiunile dedicate lui M.J. mai ales aici in romania....in afara de faptul k si in romania sunt cativa fani n-avem nimic deaface cu acest om...si totusi extrem de multe emisiuni chiar si stiri au avut ca tema principala pe M.J. ceea ce eu cred ca nu e un lucru chiarnormal:))nush...asta-i parerea mea:P....