sâmbătă, 3 iulie 2010

Animal psihopat

Ieri am auzit ca vor fi in viitor sau sunt deja in strainatate psihologi care vindeca sufletele si mintea animalelor ....da nu stiu cum se poate asa ceva daca va ganditi la urmatoarea intamplare care este foarte des intalnit:
Un pitbull care trebuie sa doarma cu un copil de 1/2 an dupa 3 luni ...baitul va fi mancat pe jumatate de pitbull si atunci toata lumea se intreaba ca de ce ?
Aici intervine Zoopsihologistu si spune
--Rezolv eu problema prin hipnoza !
Si atunci pitbulul este dus in cabinetul "doctorului" si este tratat. Dupa ce iese cainele intra in stalpi si cladiri si nu stii de ce....Pai simplu ...a fost muscat psihologu de mana in timp ce zicea UITA-TE IN OCHII MEI si cand o ajuns saracu la 10 l-a muscat cainele hipnotizat da problema e ca psihologu trebuia sa fie dus la spital iar cainele ti-o ramas hipnotizat .

In cazul acesta bou respectiv v-a fi dus la psiholog care v-a incerca sa afle mai multe date despre trecului animalului pentru a afla de ce a fost atat de nervos pe saracu om . Daca psichologu constata ca animalu ii bolnav urmatoarea statie va fi abatorul pentru ca nu mai are rost sa traiasca in asa chinuri groaznice .
Daca vaca nu vrea sa mai mance iarba nu-i nici o problema iti rezolva psihologu de familie care va sta de vorba cu animalul si ori iti moare de foame ori se razgandeste si incepe iar sa mance.
Dupa regulile UE fiecare psicholog care este specializat pe animale trebuie sa aiba un grajd pentru ca vaca sa se simta ca acasa. Daca nu vor avea psihologii grajd si toate ce este necesar pentru as desfasura actiunile, si DACA VOR FI GASITI VINOVATI (depinde daca ai bani) vor risca 3-4 ani de inchisoare:)).

4 comentarii:

13Kill13 spunea...

Taurul nu se apropie de culoarea roz pentru ca si el crede ca e gay

Thor spunea...

=)) dah... o sa vedem vaca cu depresie, caine bulimic si ursuleti panda care arata pe papusa panda ca unde au fost atinsi de omul rau :))

Emmyema spunea...

:)E pur si simplu o lume atat de ciudata incat lucruri ca acestea pot doar sa amuze.

starchim01 spunea...

Dar pe psiholog cine îl duce la psiholog?